Web Threat Protection

Het onderdeel Web Threat Protection voorkomt downloads van schadelijke bestanden vanaf het internet en blokkeert ook schadelijke en phishingwebsites. Het onderdeel biedt computerbescherming met behulp van antivirusdatabases, de Kaspersky Security Network-cloudservice en heuristische analyse.

Kaspersky Endpoint Security scant HTTP-, HTTPS- en FTP-verkeer. Kaspersky Endpoint Security scant URL's en IP-adressen. U kunt opgeven welke poorten Kaspersky Endpoint Security moet bewaken of gewoon alle poorten selecteren.

Voor de bewaking van HTTPS-verkeer moet u Versleutelde verbindingen scannen inschakelen.

Wanneer een gebruiker een schadelijke website of phishingwebsite probeert te openen, blokkeert Kaspersky Endpoint Security de toegang en wordt er een waarschuwing weergegeven (zie onderstaande afbeelding).

Bericht over geweigerde toegang tot website

In deze sectie

Web Threat Protection inschakelen en uitschakelen

Methoden voor het detecteren van schadelijke webadressen configureren

Anti-Phishing

De lijst met vertrouwde webadressen aanmaken

De lijst met vertrouwde webadressen exporteren en importeren